DILORENZO PERSONALTRAINING

GESPECIALISEERD IN VETVERLIES, SPIERGROEI EN KRACHTONTWIKKELING.

My Fit Spot logo, met daaronder een afbeeleding van de playstore een de appstoree

ONZE NIEUWE APP !!!

Sinds kort hebben we een applicatie op de markt gebracht waarin we onze kennis omtrent training en voeding hebben omgezet in een gebruiksvriendelijke omgeving.

My Fit Spot geeft je de middelen om vetverlies te maximaliseren.

  • Een dagboek waarin je onze recepten en voedingsmiddelen kan toevoegen.
  • Wekelijks nieuwe gepersonaliseerde recepten naargelang je caloriebehoefte. Gezond eten is prima. Gezond eten met een doelbewuste hoeveelheid is beter!
  • Resultaatgerichte trainingen afgestemd op je trainingsmateriaal, je omgeving en je beschikbare tijd.
photo of personal trainer Dario Di Lorenzo and two female clients performing a core exercise

PERSONAL TRAINING

Tijdens de sessies personal training zoeken we je grens op, respecteren ze en verleggen ze in het tempo dat jouw lichaam toelaat. Op deze manier ga je spiergroei, vetverlies en krachtontwikkeling realiseren en zal vooruitgang geboekt worden.

photo of a female measuring het waist circumference

VOEDINGSADVIES

Een goed en evenwichtig voedingspatroon is essentieel voor het behalen van een optimaal resultaat. In onze aanpak zijn we dan ook kritisch ingesteld en hechten we veel belang aan een evidence-based standpunt op hetgeen we jou adviseren. 

photo of a female performing a glute bridge with a barbell

BILSPIERTRAINING

Het grootste deel van de mensen heeft een sedentaire levensstijl. Hierdoor zijn de bilspieren verzwakt met als gevolg dat er houdingsproblemen en blessures  kunnen optreden. In ons bilspierprogramma leggen we de focus op de verzwakte bilspieren als onderdeel van een 'full body program'.